RESTO SNACK ISTANBUL

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 2184 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Resto Snack Istanbul. Meer weten? Ontdek meer

22 jun 2024 om 0:22 Nooit meer
21 jun 2024 om 22:54 Onvriendelijk Vlees was droog. Weinig saus te bespeuren. Niet echt warm
18 jun 2024 om 1:10 Ik bestel hier vaak en is altijd heerlijk, super snelle levering en afhaal is ook top. Heel tevreden.
14 jun 2024 om 20:50 Pitta was lekker, maar jammergenoeg niet meer warm
4 jun 2024 om 11:57 Snel geleverd. Pitta mocht iets warmer zijn, zeker gezien ik niet zo veraf woon. Verder lekkere pitta.
3 jun 2024 om 20:47 Durum mix besteld. Goed gevuld en lekker. Helaas was deze wel bijna koud, wat ook raar is aangezien ik op nog geen 5 minuten van de zaak woon. In het vervolg haal ik hier zelf af.
2 jun 2024 om 0:40 Redelijk snel geleverd en het eten dat we besteld hebben was lekker
30 mei 2024 om 21:09 Lekker en afgehaald in 15min!
28 mei 2024 om 22:03 Pitta was lekker en vers, ook warm geleverd. Snacks (boulet, viandel) met moeite matig qua kwaliteit en smaak.
24 mei 2024 om 23:08 De durum was lauw, de pizza warm. Levering deze keer relatief snel in vergelijking met andere keren.
22 mei 2024 om 1:43 Top bezorging
20 mei 2024 om 21:28 Bestelling kwam na meer dan twee uur. En was niet wat we bestelden.