RESTO SNACK ISTANBUL

RESTO SNACK ISTANBUL istambul snack

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1692 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Resto Snack Istanbul. Meer weten? Ontdek meer

25 sep 2022 om 21:52 mag warmer geleverd worden
25 sep 2022 om 21:21 Het eten was koud.
25 sep 2022 om 20:48 The best pizza !! Thank you!
24 sep 2022 om 1:04 Kaas van de kapsalon iets te ver. Was net niet zwart. Frieten ijskoud en niet doorbakken. Durum was wel superlekker. Bezorging was op tijd.
24 sep 2022 om 1:00 Het eten is ALTIJD super lekker. Persoonlijk vind ik dit de beste "pizzeria" vn Izegem. Wij hebben al meermaals besteld en afgehaald en nooit tegen gevallen. Ik raad Resto Snack Istanbul aan voor kapsalon falaffel en pizza's. Vriendelijke bezorgers!
23 sep 2022 om 13:49 Les frites etait Pas bonne sèche et froide.le poulet dans le hamburger était dur
23 sep 2022 om 0:51 Na de pizza met ui te krijgen opnieuw 1 besteld (extra geld kwijt) pizza iets warmer maar verbrande korsten... heel triestig in het omgaan met klanten 'mijn fout niet' en telefoon lag dicht spijtig & teleurstellend!
23 sep 2022 om 0:50 koude pizza + Ik zette op GEEN uit,tomaat en paprika maar was er toch veel ui op al hat ik typfout gemaakt 'uit ivm ui' maar als er staat geen groenten is dit toch duidelijk... heel jammer ook als je belde dat het antwoord is 'mijn fout niet'
21 sep 2022 om 13:57 Voor de 3e maal betaal ik extra voor extra vlees, en krijg ik dit niet. Amper vlees zelf.
20 sep 2022 om 17:21 Eten was ijskoud
20 sep 2022 om 2:40 Was zeer lekkere & warme pasta! met veel saus mmmhh
19 sep 2022 om 20:24 Snelle levering